Anders Fotografie in Bergen Op Zoom

Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken".

Over Anders Fotografie

Anders Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Bergen op Zoom.

Bent u op zoek naar een professioneel fotograaf voor het laten vastleggen van uw meest bijzondere momenten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Andrea Korstanje, de drijvende kracht achter Anders Fotografie.

Tijdens een shoot neem ik alle tijd voor jullie en klets ik gezellig met jullie en zorg ik uiteraard voor een ontspannen sfeer. Zowel bij bruiloften als familie reportages sta ik open voor eigen idee├źn en houd ik ervan als jullie je vrij voelen. De kleinste gasten kunnen lekker hun gang gaan en waar nodig worden jullie een klein beetje aangestuurd. Maar veelal zoek ik juist de kleine momentjes welke spontaan gebeuren en ben ik op de achtergrond aanwezig om jullie momenten zo min mogelijk te verstoren. Jullie kunnen dus bij elke reportage optimaal van elkaar genieten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anders Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Snelliusstraat 22 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17290542.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Anders Fotografie zijn o.a. :