Atelier Dees Goosen in Bergen Op Zoom

Atelier Dees Goosen is een beeldend kunstenaar uit Bergen op Zoom.

Over Atelier Dees Goosen

Atelier Dees Goosen valt onder de rubriek kunstenaar in Bergen op Zoom.

Dees Goosen is een (beeldend kunstenaar) schilder 'pur sang'. Het schilder proces staat hierbij voorop.

Al werkend ontstaan de vormen, de ver vloeiingen en de gelaagdheid van haar schilderijen. Balancerend tussen de autonome zeggingskracht van de verf. Verf is daarbij het medium dat - soms heftig, dan weer subtiel - dit grensgebied tussen deze twee werelden aangeeft.

De thematische rode draad is daarbij het geworteld zijn in twee culturen. Dees onderzoekt in haar werk hoe en op welke wijze het paradoxale grensgebied tussen twee culturen (westers en oosters) zich tot het begrip identiteit verhoudt.

Als een analytische onderzoeker benadert zij het schilder proces en de eigenschappen van verf om de paradox van een imaginair vaderland te onderzoeken. Het scheppen en onderzoeken zijn daden om de context te kunnen begrijpen van de (Indische) immigrantengeschiedenis van haar achtergrond.

Een imaginair land dat ver verdwenen is van de tastbare tegenwoordigheid, maar dat door praktische en psychologische overdracht door vorige generaties tegelijkertijd concreet aanwezig is.

Voor meer informatie ga dan naar de website van Atelier Dees Goosen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Dees Goosen uit de rubriek kunstenaar uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de v/d Rijtstraat 42 in Bergen op zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 016-4255203.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier Dees Goosen zijn o.a. :