B&B Op de Brabantse Wal in Bergen Op Zoom

Op de Brabantse wal: GENIETEN van de prachtigste zonsondergangen !!!

Over B&B Op de Brabantse Wal

B&B Op de Brabantse Wal valt onder de rubriek bed and breakfast in Bergen op Zoom.

De familie Swagemakers zijn de gezichten achter B&B op de Brabantse wal. Ze wonen al meer dan 20 jaar daar, op een strook duin tussen de provincie Zeeland en Brabant. Hun huis ligt 15 meter hoger dan de polder waar je over uitkijkt. Bijna elke avond genieten ze van de mooie zonsondergangen.

B&B op de Brabantse wal heeft 2 geweldige mooie ruime kamers, die beiden beschikken over een eigen badkamer en toilet.

De B&B is te betreden via een eigen ingang. Er is een gezamelijke woonkamer en daar is een koelkast met een eigen groot terras aanwezig die u een fantastisch uitzicht biedt. De thee en koffie is gratis bij ons. In de zomer kunt u beschikken over een BBQ. daarnaast is er een mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in onze sauna tegen een kleine vergoeding. WIFI is ook aanwezig en dat is gratis!!

Vanuit onze B&B bent u binnen 10 minuten midden in het centrum van Bergen op Zoom op de Grote Markt. De B&B is geschikt voor vele doelgroepen. In de directe omgeving vindt u vele motor-, fiets-, en wandelroutes. In de gezamelijk woonkamer vindt u voldoende mooie routes op kaart welke meegenomen kunnen worden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Op de Brabantse Wal uit de rubriek bed and breakfast uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Kannewielseweg 16B in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0164-687617.

Diensten en producten voor bed and breakfast

Trefwoorden die horen bij B&B Op de Brabantse Wal zijn o.a. :