Body Stress Release Didi Visscher in Bergen Op Zoom

Body Stress Release Didi Visscher; Een stressvrij lichaam!

Over Body Stress Release Didi Visscher

Body Stress Release Didi Visscher valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Bergen op Zoom.

U hoeft niet met pijn en klachten te leren leven. Pijn zit niet tussen de oren en ligt ook niet aan het weer of de leeftijd.

Body Stress Release Didi Visscher streeft samen met u naar en stressvrij lichaam! Ik ben Didi Visscher en ik assisteer u bij het loslaten van spierspanning. Niemand hoeft te leven met pijn en klachten.

Het functioneren van het zenuwstelsel en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam is de sleutel hierin. Ik ben een gecertificeerd Body Stress Release Practitioner.

Heeft u klachten zoals: - nek/rug en bekkenklachten - Groeipijn bij kinderen - Krampen en onrustige benen - Huilbaby - Slechte spijsvertering. - Overbelasting Dit zijn slechts enkele voorbeelden van Body Stress Voor alle klachten en mogelijkheden ziet u mijn website.

Overbelasting van uw lichaam kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door vallen, blessures en bijvoorbeeld een zwangerschap. Maar ook op emotioneel vlak kunt u uw lichaam overbelasten. Bijvoorbeeld door angsten, onzekerheden en zorgen die u heeft. Nu kennen we nog een groep die binnen overbelasting valt. Chemische overbelasting zoals vervuilers, conserveringsmiddelen, stralingen e.d.

Wilt u ook komen kennismaken en zien of ik ets voor u kan beteken? Neem dan even telefonisch contact met me op. Mailen is ook een mogelijkheid. Wat u prettiger vindt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Body Stress Release Didi Visscher uit de rubriek zorg en welzijn uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Nieuwland 19 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0164-741216.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Body Stress Release Didi Visscher zijn o.a. :