Budgetcoach Ada in Roosendaal

Budgetcoaching en schuldhulpverlening

Over Budgetcoach Ada

Budgetcoach Ada valt onder de rubriek financieel adviseur in Bergen op Zoom.

Welkom,

Heeft u financiele problemen, hulp nodig met uw administratie, wilt u meer overzicht over uw uitgaven, of kunt u wel een paar extra ogen gebruiken om te zien of u ergens geld laat liggen?

Ik ben Ada Schneijderberg-van Dijk en ik ben budgetcoach en tevens schuldhulpverlener. Samen met u zorgen we voor meer financieel inzicht en krijgen we uw situatie weer onder controle.

Hoewel het wellicht onlogisch klinkt om iemand in te schakelen die u helpt, terwijl u wellicht al geld problemen heeft. Is de beste investering die u kunt doen, een investering in jezelf!

De investering van een eerste consult bedraagt € 35,- per uur. Een 1e consult duurt maximaal 3 uur. Er wordt samen gekeken hoeveel consults er nodig zijn. Er kan ook gekozen worden voor één enkele keer coaching op momenten dat daar behoefte aan is.

Heeft u loonbeslag? Dan is het verstandig dit te bespreken met uw werkgever. Deze zijn steeds vaker bereid de kosten van een coach te betalen. Het beperken of voorkomen van ziekteverzuim / arbeidsongeschiktheid levert ook het bedrijf namelijk ook voordelen op.

Ook het Persoongebonden Budget (PGB) kan in sommige gevallen worden gebruikt om coaching te betalen. Neem hiervoor contact op met uw gemeente.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16242074.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Budgetcoach Ada zijn o.a. :