Capabel, Burn-out counseling & Mindfulness training in Bergen Op Zoom

Capabel, Burn-out counseling & Mindfulniss training

Over Capabel, Burn-out counseling & Mindfulness training

Capabel, Burn-out counseling & Mindfulness training valt onder de rubriek coaching uit Bergen op Zoom.

De drijvende kracht achter Capabel coaching en counseling is Marja Versaevel. Marja is psychosociaal therapeut & mindfulness trainer en oprichtster van Capabel coaching en counseling. Marja heeft jarenlang les gegeven aan jongeren en volwassen. Hierdoor heeft ze veel soorten mensen leren kennen en kunnen bestuderen. Doordat ze nu veel van mensen af weet kan ze iedereen op zijn of haar manier helpen. Marja zoekt altijd samen met u naar de beste manier voor u want geen mens is het zelfde. Iedereen heeft zo zijn eigen behoeften.

- Burn Out: In het hersteltraject van de burn-out ondersteunt Marja je met praktische stressreductiemethodes en counseling. Hierdoor kan de burn-out als keerpunt worden gebruikt en kun je er als mens krachtiger uit komen.

- Mindfulness training: Deze training is bedoeld om op een andere manier met stress en spanning om te gaan. Mindfulness kan je helpen om bewust om te gaan met lichamelijk en psychische klachten.

Voor meer informatie kun u een kijkje nemen op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Capabel, Burn-out counseling & Mindfulness training uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Antwerpsestraatweg 296 in Bergen op zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11629016.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Capabel, Burn-out counseling & Mindfulness training zijn o.a. :