Cherish Katten Trimsalon & kattengedragsadviseur in Lepelstraat

Welkom bij Cherish Kattentrimsalon & Kattengedragsadviseur

Over Cherish Katten Trimsalon & kattengedragsadviseur

Cherish Katten Trimsalon & kattengedragsadviseur valt onder de rubriek dierverzorger in Bergen op Zoom.

Simone is het gezicht en de drijvende kracht achter Cherish Katten & kattengedragsadviseur. Vanaf jongs af aan ben ik gek met en op katten. Ik heb zelf ook 8 katten. Nadat de kat van mijn ouders vachtproblemen kreeg, ben ik mij gaan verdiepen in katten en wist ik dat ik kattentrimmer wilde worden.

Ik heb verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om te zijn waar ik nu ben als Katten trimmer en Kattengedragsadviseur. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen door het te volgen van workshops en cursussen.

Ben je op zoek naar een trimsalon, kattenoppas of een kattengedragsadviseur? Dan ben je aan het juiste adres bij Cherish Katten & kattengedragsadviseur.

In de trimsalon geeft Simone de kat het gevoel dat hij of zij de baas is. Ze zorgt ervoor dat er in de salon weinig in het zicht staat, zo ervaart de kat minder stress. Ze werkt vachtvriendelijk en ontwolt niet. Gebruikt geen scherpe materialen en ze doet alleen datgene wat goed is voor de kat. Alles wordt na elke kat schoongemaakt en ontsmet.

Daarnaast zij alle rassen welkom, kortharig, langharig of zelf kaal! Wel mag de eigenaar aanwezig zijn.

Bij elk bezoek aan de trimsalon krijgt de kat een gezondheidscheck, dat houdt in dat er gekeken wordt naar het gebit van de kat, ogen en oren, vocht en vacht wordt nagekeken. Ook wordt de kat gewogen en controleren we zijn body condition score en zijn muscle condition score. Zo krijgt elke kat zijn eigen dossier.

Als kattengedragsadviseur kan ik je begeleiden en helpen wanneer een kat ineens een probleemgedrag vertoond. Aan de hand van de kattenmatrix, ga ik met jullie aan de slag. Samen nemen we dit door! En coach ik waar nodig. Dit alles gaat via de i love happy cats methode. Hiervoor heb ik mijn keurmerk mogen ontvangen!

Hiervoor biedt ik verschillende kattengedragsadvies consulten aan.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cherish Katten Trimsalon & kattengedragsadviseur uit de rubriek dierverzorger uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Geuzenhof 33 in Lepelstraat. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36021623.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Cherish Katten Trimsalon & kattengedragsadviseur zijn o.a. :

Nieuws van Cherish Katten Trimsalon & kattengedragsadviseur in Lepelstraat

Controleer jij dat vacht van je kat regelmatig?

Controleer jij dat vacht van je kat regelmatig?

Zeker in deze periode is de kans erg groot dat de vacht van je kat klitten heeft.