CStyle Hair Extensions in Bergen Op Zoom

Hair extensions zijn niet meer weg te denken!

Over CStyle Hair Extensions

CStyle Hair Extensions valt onder de rubriek kapper in Bergen op Zoom.

Mevr Cindy Huisman is de drijvende kracht achter CStyle Hair Extensions. Na 10 jaar ervaring te hebben in de kappersbranche, onder andere in salons en als vertegenwoordigster/sales voor verschillende bekende kappers merken, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Aangezien ik altijd al bezig ben geweest met extensions te zetten naast mijn werk en dit ontzettend leuk vind om mee bezig te zijn en daar veel vraag naar kreeg, heb ik de stap gezet om mij daar fulltime op te gaan richten.

Op deze manier is C-Style hair extensions ontstaan.

Meer volume en lengte in je haar Hair extensions zijn niet meer weg te denken!

Naast dat hair extensions niet meer zijn weg te denken in het haar van de beroemdheden, willen tegenwoordig ook de “gewone” vrouwen wel eens een lange/volle bos haar of een hele nieuwe look.

Bij het onderhouden van elk soort hair extensions is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken.

Het haar is wel 100% human hair maar wordt niet meer gevoed vanuit de hoofdhuid, vandaar heeft het extra verzorging nodig. Daarom verkopen wij ook de daarop aansluitende Shampoo en threatments om zo lang mogelijk plezier van de hairextensions te hebben. Omhoog plaatsen Hairextensions

Bij Weft hair extensions en tape hair extensions komt u om de 6 a 7 weken terug naar de salon om de haarmatten of tape’s omhoog te plaatsen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CStyle Hair Extensions uit de rubriek kapper uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Duvenee 10 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0646036597.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij CStyle Hair Extensions zijn o.a. :