De Laminaatwinkel in Bergen Op Zoom

Voor de beste laminaat met de beste kwaliteit en grootste collectie.

Over De Laminaatwinkel

De Laminaatwinkel valt onder de rubriek vloeren uit Bergen op Zoom.

Bij de Laminaatwinkel kunt u terecht voor zowel Laminaat als voor parket. Zij kunnen u alles bieden op het gebied van laminaat. In de mooie winkel van ruim 600 vierkante meter wat tevens hun prachtige showroom is staan 400 verschillende soorten laminaat vloeren en 200 verschillende lamelparketten van hoge kwaliteit. Ze hebben alle merken voor u zowel bekend als onbekend maar altijd met uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben ze altijd voorraad met ruim 16.000 vierkante meter aan laminaat met alle bijpassende plinten, ondervloeren en profielen.

Daarnaast kunnen wij het voor u leggen indien u dit zelf niet kan of wil, geen probleem dan doen wij het gewoon met ervaren team van parketsteur. Daarnaast hebben we momenteel verschillende leuke aanbiedingen voor u wat betreft laminaat. De beste laminaat voor de laagste prijs en altijd met de beste kwaliteit.

Kijk voor meer informatie even op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Laminaatwinkel uit de rubriek vloeren uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de van Konijnenburgweg 55 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 016-4270245.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij De Laminaatwinkel zijn o.a. :