EFT Coach Brabant in Galder

Paarden coaching en Trauma therapie

Over EFT Coach Brabant

EFT Coach Brabant valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Heb je last van rugklachten, nekklachten of onverklaarbare pijn? Of geregeld last van migraine of andere hoofdpijnen? Slaapproblemen, burn-out klachten, faalangst en of onzekerheid? Heb je een onbegrepen of opgejaagd gevoel? Ben je claustrofobisch? Heb je moeite met ziekte of verlies? Ben je oververmoeid? Heb je last van negatieve gedachten en overtuigingen?

Dan ben je hier op de juiste plek beland.

EFT Coach Brabant biedt uitkomst. EFT is een effectieve behandelmethode voor zowel kinderen, pubers alsmede volwassenen. Herken je een van bovenstaande klachten? Het toepassen van EFT geeft vrij direct een positief effect op negatieve emoties en op de energie in je lichaam.

PAARDEN COACHING EN TRAUMATHERAPIE MET PAARDEN

Naast therapie en coaching op basis van EFT werk ik sinds enige tijd ook met paarden. Dit is een hele mooie aanvulling op de EFT therapie. Paarden voelen mensen haarfijn aan omdat de zintuigen van een paard vele malen sterker ontwikkeld is dan die van mensen. Het paard zal dus reageren op signalen die jij continu, vaak onbewust, afgeeft. De response die je tijdens een sessies van een paard terugkrijgt stimuleert jouw bewustwording en geeft je inzichten in jouw eigen gedragspatronen.

Wil jij hier meer van weten maak dan een afspraak voor een “spiegelsessie” waar ik, met behulp van mijn paard, de dingen waar jij tegenaan loopt, verder inzichtelijk kan maken. Tevens maak ik ook gebruik van mijn paard bij trauma verwerkingstechnieken, middels EMDR, in de buurt van het paard.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EFT Coach Brabant uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Galderseweg 13 in Galder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42246314.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij EFT Coach Brabant zijn o.a. :