Elektrotechniek De Bergse Plaat in Bergen Op Zoom

Elektrotechniek De Bergse Plaat uit Bergen op Zoom heeft geen profiel.

Wat doet Elektrotechniek De Bergse Plaat in Bergen Op Zoom

Elektrotechniek De Bergse Plaat is een elektro technisch installatie bureau uit Bergen op Zoom. Men is gevestigd aan de Ouderdinge 3. Het telefoonnummer van Elektrotechniek De Bergse Plaat in Bergen Op Zoom is 06-37423520.

Is Elektrotechniek De Bergse Plaat in Bergen Op Zoom uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bergen op Zoomonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Elektrotechniek De Bergse Plaat in Bergen Op Zoom valt onder de rubriek elektro technisch installatie bureau. Een elektro technisch installatie bureau uit Bergen op Zoom levert onder andere :

Wij zijn pas tevreden als ook de klant tevreden is. Wij zijn een elektrotechnische bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om het bijplaatsen van een wandcontactdoos, het ophangen van een lamp of het aanleggen van elektra in uw garage, keuken, badkamer of de gehele woning, Elektrotechniek Bergseplaat is uw vakman! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Laura Claessen maandag 16 oktober 2017

4,5 sterren

“verlichting en extra stopcontacten , prijs kwaliteit prima! vriendelijke man die ook nog eens met de klant mee denkt ! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Laura zondag 24 september 2017

4,5 sterren

“Alles aangelegd volgens afspraak en super vriendelijk. Ruimt ook nog eens zijn rommel op. Top!!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.