Haasnoot Mediation in Putte

Haasnoot Mediation - Mediation in plaats van de rechter.

Over Haasnoot Mediation

Haasnoot Mediation valt onder de rubriek mediation in Bergen op Zoom.

Welkom bij Haasnoot Mediation,

Word u onrecht aangedaan door iemand anders of door een organisatie? Dan kan er een conflict ontstaan. Komt u er samen niet uit om het probleem op te lossen? Kies dan voor mediation. Dit is meestal minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Ook kan mediation tijd en geld besparen. Bij mediation werkt u zelf aan een oplossing, bijgestaan door deskundige hulp. Mediation heeft in meer dan de helft van de gevallen een geheel of gedeeltelijk goede afloop.

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Als onafhankelijke bemiddelaar ga ik samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een probleem. De oplossing moet voor alle partijen aanvaardbaar zijn.

Wat doet een mediator?

Als mediator ben ik een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Ik oordeel niet, maar help u om een oplossing te vinden. Als mediator ben ik onafhankelijk. Het lukt alleen als beide partijen vertrouwen in mij hebben.

Afspraken over de mediation in een overeenkomst

Deelname aan mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Partijen moeten samen aan een oplossing willen werken. Iedereen die bij de mediation aanwezig is, moet vertrouwelijk omgaan met de inhoud van de onderhandelingen. De afspraken komen op papier te staan in een overeenkomst.

Mediation wordt, onder andere, toegepast:

-In situaties van ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid. -In het werkbaar maken van samenwerkingsrelaties. -Bij het oplossen van arbeidsconflicten. -In conflicten tussen de bestuurder en de ondernemingsraad. -Bij conflicten tussen bedrijven. -Bij conflicten tussen overheid en burger of bedrijf.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haasnoot Mediation uit de rubriek mediation uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Biezendreef 34 in Putte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24693847.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Haasnoot Mediation zijn o.a. :

Nieuws van Haasnoot Mediation in Putte

Overheidsmediation succesvol in gemeente!

Overheidsmediation succesvol in gemeente!

Conflict tussen gemeente, bedrijf en omwonenden werd opgelost door mediation