Het 1:1 dieet met Marcia in Bergen Op Zoom

Het 1:1 dieet met Marcia uit Bergen op Zoom heeft geen profiel.

Wat doet Het 1:1 dieet met Marcia in Bergen Op Zoom

Het 1:1 dieet met Marcia is een coaching uit Bergen op Zoom. Men is gevestigd aan de Halsterseweg 129. Het telefoonnummer van Het 1:1 dieet met Marcia in Bergen Op Zoom is 06-28067649.

Is Het 1:1 dieet met Marcia in Bergen Op Zoom uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bergen op Zoomonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Het 1:1 dieet met Marcia in Bergen Op Zoom valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Bergen op Zoom levert onder andere :

The 1:1 Diet met Marcia, na 14 jaar jurist in loondienst te zijn geweest, heeft Marcia in 2014 het roer omgegooid en is zij, na het succesvol afronden van de opleiding, voor haarzelf begonnen als consulent van The 1:1 Diet; een beslissing waarvan zij nog iedere dag geniet! Met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt plan helpt Marcia mensen met een dieetwens om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Denk-Wijzer

  Denk-Wijzer, voor je eigen wijsheid!. Trefwoorden van Denk-Wijzer : filosofisch executive coaching, filosofische coaching, ontdekken wie je bent, praktisch filosoof, filosofie, persoonlijke ontwikkeling, filosofische praktijk, Levensvragen, quarterlife crisis, business coaching, life coach.

  tel. 06-55915596

  Meer over Denk-Wijzer contact website

 • Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie

  Ilse Heijmans | Voor vrouwen die zich willen bevrijden van moedelijk perfectionisme. . Trefwoorden van Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie : coaching voor moeders, coaching voor moeders met kinderen, coaching voor moeder en kind, coaching traject, losse coaching sessies, coaching bij jezelf bevrijden, in 5 fases jezelf bevrijden, .

  tel. 06-24464977, Vagevuur 47, 4664BW in Lepelstraat

  Meer over Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie contact website

 • Lessons4you

  Lessons4you is dé praktijk voor alle leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet en Pabo-studenten. Trefwoorden van Lessons4you : remedial teaching, hulp bij taaltoets, huiswerk begeleiding, cito training, begeleiding pabo studenten, remedial teacher, huiswerkbegeleiding, hulp bij rekenvaardigheidstoets, .

  tel. 0164-854970, Kruisakkers 2-2, 4613BV in Bergen op Zoom

  Meer over Lessons4you contact website

 • MO.care

  Samen zorgen we voor nieuwe inzichten en steun als dat even nodig is!. Trefwoorden van MO.care : paardencoaching, coaching met de hulp van paarden, coachingsessie met paarden, weinig zelfvertrouwen, grenzen leren stellen, meer inzicht krijgen, leven in balans, paardencoach.

  tel. 06-31764712, Oude Moerstraatsebaan 35, 4614RN in Bergen op Zoom

  Meer over MO.care contact

 • Praktijk La Vita

  Praktijk La Vita | Praktijk voor gewichtscoaching/counseling. Gezond en vitaal in evenwicht.. Trefwoorden van Praktijk La Vita : emotie-eten, eetbuien, eetstoornis, gewichtscoach, gewichtsconsulent, coaching, counseling, gezondheidscentrum, gezond en vitaal in evenwicht, mindful afvallen, professionele begeleiding bij afvallen, advies op maat bij afvallen, .

  tel. 06-45692454, Paviljoentjalk 27, 4617GM in Bergen op Zoom

  Meer over Praktijk La Vita contact website

 • Remijnse Mind Support

  Life Coaching. Trefwoorden van Remijnse Mind Support : coachingpraktijk, coach, life coaching, persoonlijke coaching, coaching voor particulieren, coaching voor bedrijven, 1 op 1 coaching, mentale coaching, persoonlijkheidsontwikkeling.

  tel. 06-55117393, Langeweg 10, 4475PA in Wilhelminadorp

  Meer over Remijnse Mind Support contact website