Hondentraining Kruisland in Kruisland

Een hondentrainer die aandacht heeft voor elke hond en baas!

Over Hondentraining Kruisland

Hondentraining Kruisland valt onder de rubriek dierverzorger in Bergen op Zoom.

Bent u op zoek naar een hondenschool met een professionele aanpak welke zowel duidelijk is voor uw viervoeter als voor u? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Met inmiddels ruim 12,5 jaar aan ervaring biedt Hondentraining Kruisland een zeer gevarieerd aanbod aan in trainingen op verschillende niveaus.

Bij ons wordt er training gegeven in groepsverband, hierdoor leert de hond gemakkelijk te socialiseren en om te gaan met zowel mens als hond. Daarnaast bieden wij uiteraard ook de benodigde individuele aandacht aan zowel mens als hond en proberen wij u wegwijs te maken in het geven van leiding aan uw hond want elke hond heeft een goede leider nodig!. Als u het leiderschap onder de knie hebt, volgt de hond u vanzelf!

De mogelijkheden;

* (Her)opvoeding

* Puppytraining

* Gedragstherapie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondentraining Kruisland uit de rubriek dierverzorger uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de 't Hoogje in Kruisland. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40461992.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondentraining Kruisland zijn o.a. :