Hugo Bogers Boerderijwinkel in Bergen Op Zoom

Hugo Bogers Boerderijwinkel: Ambachtelijke producten, vers van het land.

Over Hugo Bogers Boerderijwinkel

Hugo Bogers Boerderijwinkel valt onder de rubriek ambachtelijke producten uit Bergen op Zoom.

Wilt u graag verse producten kopen? Dan bent u bij Hugo Bogers Boerderijwinkel aan het juiste adres. De producten komen vers van het land en uit de stal.

De drijvende kracht achter Hugo Bogers Boerderijwinkel is Malu Lems. Toen Malu voor het eerst op de boerderij kwam voelde zich gelijk thuis.

Je kunt wel spreken van een familiebedrijf als je het over Hugo Bogers Boerderijwinkel hebt. Het doel van Hugo Bogers Boerderijwinkel is zoveel mogelijk mensen in de buurt laten zien dat er veel goede, verse en lekkere producten te koop zijn. Door zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers helpen ze elkaar een handje.

Bij Hugo Bogers Boerderijwinkel kunt u terecht voor onder andere de volgende producten:

- Aardappelen

- Uien

- Eieren

- Fruit

Maar ook voor vers rundvlees bent u aan het juiste adres bij Hugo Bogers Boerderijwinkel. Het rundvlees dat u bij Hugo Bogers Boerderijwinkel koopt is van de beste kwaliteit.

U kunt de Facebook pagina bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Hugo Bogers Boerderijwinkel? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hugo Bogers Boerderijwinkel uit de rubriek ambachtelijke producten uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Fianestraat 2b in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42501070.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij Hugo Bogers Boerderijwinkel zijn o.a. :