Hulsman mediation coaching en advies in Bergen Op Zoom

Resultaat door eigen kracht!

Over Hulsman mediation coaching en advies

Hulsman mediation coaching en advies valt onder de rubriek mediation in Bergen op Zoom.

Loopt u vast op het werk? Is er sprake van een conflict met collega’s, werkgever of werknemer? Dan kan een goed gesprek met de hulp van een arbeidsmediator uitkomst bieden. Hulsman mediation coaching en advies is de praktijk voor arbeidsmediation (MfN geregistreerd) en coaching (erkend stress-, burn-out en re-integratie coach) van Isabelle B.M. Hulsman-van der Werff.

Waarom kiezen voor mediation?; * Oog voor gezamenlijke belangen, resultaat naar ieders tevredenheid * Tijdwinst, sneller duidelijkheid en dus relatief lage kosten * Focus op de toekomst en desgewenst behoud/herstel van de relatie * Partijen bepalen zelf de oplossingen * Geheimhouding en vertrouwelijkheid, kwestie wordt in besloten kring opgelost * Gericht op oplossing in plaats van strijd, doorbreken van de negatieve spiraal.

Graag help ik jullie weer op weg naar een prettige en gezonde arbeidsrelatie.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd stress-, burn-out- en re-integratiecoach. Middels een intensieve systematische aanpak begeleid ik mensen weer terug naar een duurzame en bevlogen inzet.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.

Ik kijk en denk graag met u mee!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hulsman mediation coaching en advies uit de rubriek mediation uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Westerland 30 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29077511.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Hulsman mediation coaching en advies zijn o.a. :