Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie in Lepelstraat

Ilse Heijmans | Voor vrouwen die zich willen bevrijden van moedelijk perfectionisme.

Over Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie

Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Ben jij een intelligente vrouw die veel weet en veel aankan? Verwacht jij van jezelf dat je de perfecte moeder bent? Een moeder die geduldig is, niet klaagt, die niet uit haar slof schiet, die structuur aanbrengt, leuke dingen doet, precies in de gaten heeft wat haar kinderen nodig hebben, 365 dagen gezonde maaltijden serveert etc.?

Maar verlang jij ernaar om veel meer te genieten en te ontspannen in deze fase van je leven? Wil je milder zijn voor jezelf? En wil je minder waarde hechten aan wat andere mensen van je vinden? Ben je bereid hiervoor meer de diepte in te gaan dan je tot nu toe gedaan hebt zodat je de kern van je moederlijke perfectionisme oplost? Laat Ilse Heijmans jou dan helpen, jou en je kind(eren).

Bevrijd jezelf van de eeuwige druk en leef je leven voor jezelf én je kind(eren) vanuit jouw eigen-wijsheid en authentiek moederschap.

In 5 fases bevrijd van 'ik-moet-het-als-moeder-perfect-doen' syndroom en in de ruimte die ontstaat beweeg jij naar authentiek moederschap.

Wat het bevrijdingspakket onder andere is:

- Traject van 12 weken

- 1 keer een intakegesprek (doelen/vooruitblik/verlangens - identificeren van de moederlijke perfectionist in jou)

- 5 keer therapie online of live van 1,5 uur

- 6 keer coach sessies van 45 minuten

- 12 keer toolboxmail met ondersteunend materiaal zoals audio oefeningen/visualisaties en video's

Het is ook mogelijk om een losse sessie te krijgen bij Ilse Heijmans. Soms heb je iemand nodig die je de juiste vragen stelt zodat je wel de antwoorden in jezelf kunt vinden. Aan de buitenkant ziet alles er perfect uit maar van binnen knaagt er iets. Dan is een aantal losse sessies wellicht de oplossing voor jou.

In het eerste gesprek stelt Ilse Heijmans jou vragen zodat jullie je hulpvraag duidelijk in kaart kunnen brengen. Daarna maakt Ilse een voorstel van een aantal behandelingen wat zij verwacht. Dit ligt vaak tussen de 3 en 5 keer. Vervolgens gaan jullie aan de slag. Een losse sessie duurt ongeveer 90 minuten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Vagevuur 47 in Lepelstraat. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24464977.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ilse Heijmans Eigen-wijze Coaching en Therapie zijn o.a. :