IWAZ art in Bergen Op Zoom

Creatief los gaan bij Iwaz!

Over IWAZ art

IWAZ art valt onder de rubriek workshops in Bergen op Zoom.

Als u ook een keer langskomt in ons gave, ruime atelier en galerie, zult u merken dat u volop inspiratie aanwezig is. De ultieme creatieve beleving. We bieden workshops aan en tevens is onze galerie ook te huur als vergaderruimte. Teamuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, familiedagen, kinderfeestjes, kinderatelier. Alles kan en iedereen is welkom!

Ons aanbod:

Actionpainting: De naam zegt het al. De workshop zit vol actie, verrassingen en gezelligheid!

Naaktmodel schilderen: Spannend! De eeuwige inspiratie voor kunstenaars, Naakt!

Olifantjes schilderen: Ooit gehoord van de ElephantParade? Artiesten leveren hun bijdrage aan het goede doel door olifanten op levensechte grootte te beschilderen. Ook jij kan hier je bijdrage aan leveren. Je krijgt de kans je eigen olifantje onder begeleiding van Iwaz te beschilderen, een deel van de opbrengst van deze workshops gaat naar de bescherming van de Aziatische olifant.

Kunstig Positief: In deze workshop ga je een te gek kunstwerk maken waarmee je een verhaal verteld.

Missie & Visie: Het belang van deze workshop is het bij elkaar brengen van de organisatie. Doormiddel van verschillende creatieve opdrachten wordt het teambuilding aspect behandeld. De missie en visie van de organisatie, het werk en de persoonlijke richting worden meegenomen in deze workshop.

We bieden ook zeer creatieve en gezellige dagprogramma's aan:

Dagprogramma Art & Cocktails: U wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje, daarna gaat u aan de slag in een spetterend atelier om een eigen- of groepskunstwerk te maken op een unieke, grappige, creatieve manier.

Dagprogramma Art & Active: Deze dag is lachen gieren brullen! Op een unieke locatie vol inspiratie en uitdagende omgeving gaan jullie op een spetterende actieve manier kunst maken en een stoere activiteit beleven!

Dagprogramma Art & Dance: Naast al het harde werken hoort ook hard ontspannen! Boogie Events en Iwaz bieden een unieke combinatie aan als dagprogramma voor groepen. Bewegen op muziek en kunstzinnig bezig zijn, compleet gemaakt met een goede lunch en/of diner. Een dag vol grappige en gezellige momenten waar u uw collega, vrienden of familie eens anders leert kennen!

Dagprogramma Art & Workout: Een expeditie Robinson workout, een goede lunch en daarna de workout op een grappige kleurrijke manier verwerken in een gaaf kunstwerk. Een te gekke combi!

Dagprogramma Art & Choco: Tijdens deze afwisselende dag gaat u creatief zijn met chocolade en verf. Stap in de wereld van een chocolaterie en en kunstenaar. Samen een verrassende combinatie!

Dagprogramma Art & Graphics: Je maakt op een ongedwongen, verrassende manier, tijdens de workshop van Iwaz, je eigen of je groepskunstwerk. Daarna gaan we met multimediatechnieken door ons eigen verhalende kunstwerk lopen!

Maar wat dacht u van een Knotsgek Kinderfeestje? Van verfgooien, graffiti, tot houten beelden maken. Inclusief drinken, wat lekkers en een cadeau.

De creativiteit van je kind verder ontwikkelen? Kom dan naar ons kinderatelier. Al meer dan 15 jaar ontwikkelt en geeft Iwaz kunsteducatie op diverse onderwijsinstellingen. Laat het kind zijn of haar creativiteit en fantasie ontdekken! "Ieder kind is een kunstenaar, de kunst is er één te blijven als je groter wordt! Picasso."

Kadobonnen en Strippenkaarten:

Geef een creatieve beleving of een kunstwerk kado! - Workshopkadobon - Kunstkadobon - Strippenkaarten voor losse lessen schilderen

Interesse in onze workshops, kinderfeestjes, kinderatelier of losse lessen? Neem hier rechts contact op via de knop "website".


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IWAZ art uit de rubriek workshops uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Melanendreef 290 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48401761.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij IWAZ art zijn o.a. :

Nieuws van IWAZ art in Bergen Op Zoom

ActionPainting

ActionPainting

De naam zegt het al. De workshop zit vol actie, verrassingen en gezelligheid!

Creatief los gaan bij Iwaz!

Creatief los gaan bij Iwaz!

Tevens is de galerie te huur als vergaderruimte.

ActionPainting - Kunstig Positief

ActionPainting - Kunstig Positief

Omdenken, we gaan onze inspiratie uit attributen halen!

ActionPainting

ActionPainting

Lekker los gaan!

Dagprogramma Art & Cocktails

Dagprogramma Art & Cocktails

Dagprogramma vol kleurrijke kunst en cocktails!

Workshop | Dagprogramma Art & Cocktails

Workshop | Dagprogramma Art & Cocktails

Dagprogramma vol kleurrijke kunst en cocktails!

Workshops: Dagprogramma Art & Cocktails

Workshops: Dagprogramma Art & Cocktails

Dagprogramma vol kleurrijke kunst en kleurrijke cocktails!

Creatief los gaan bij Iwaz!

Creatief los gaan bij Iwaz!

Een gaaf, ruim en kleurrijk atelier en galerie zorgen voor mooie inspiratie als u een keer langs komt voor de ultieme creatieve beleving.

Workshops  |  Actionpainting

Workshops | Actionpainting

De naam zegt het al. De workshop zit vol actie, verrassingen en gezelligheid!