Kaldi Bergen op Zoom in Bergen Op Zoom

Kaldi Bergen op Zoom: Koffie met karakter!

Over Kaldi Bergen op Zoom

Kaldi Bergen op Zoom valt onder de rubriek groothandel in Bergen op Zoom.

Bent u een echte koffie- en theeliefhebber? Dan bent u bij Kaldi Bergen op Zoom aan het juiste adres. Kaldi Bergen op Zoom is namelijk dé espressospecialist.

Tegenover elkaar staan de panden van het Kaldi Café en de Kaldi Store. U kunt in het café de heerlijke producten proeven en deze producten en alles op het gebied van koffie- en theeaccessoires en de apparaten, kunt u vinden in de Kaldi Store.

Kaldi Bergen op Zoom is een erkend Jura dealer. U kunt naast alle producten en de espresso apparaten, hier ook terecht voor een heerlijke lunch of een high tea.

Groei begint met de juiste koffie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Loopt u dan binnen en vraagt u eens naar de mogelijkheden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kaldi Bergen op Zoom? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kaldi Bergen op Zoom uit de rubriek groothandel uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Kremerstraat 19 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0164-201248.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Kaldi Bergen op Zoom zijn o.a. :

Nieuws van Kaldi Bergen op Zoom in Bergen Op Zoom