Lessons4you in Bergen Op Zoom

Lessons4you is dé praktijk voor alle leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet en Pabo-studenten

Over Lessons4you

Lessons4you valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Lessons4you; Lessen speciaal afgestemd op jouw wensen.

Lessons4you is een praktijk voor kinderen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en Pabo-studenten.

Wij bieden individuele hulp bij schoolvakken, het leren voor toetsen en huiswerk begeleiding. Ook kun je deelnemen aan de cito training. Deze trainen zowel de reguliere cito toetsen van groep 3 t/m groep 8, maar ook voor de Entreetoets in groep 7 en de Cito-toets in groep 8 kan geoefend worden. Je zal zien dat de resultaten echt omhoog gaan en je de vraagstelling beter begrijpt. Maar ook helpen we je bij werkstukken of bieden hulp bij taaltoetsen en rekenvaardigheidstoetsen van de Pabo.

Bij Lessons4you wordt leren nog leuker. Bij ons krijg je alle aandacht en boek je reusachtige resultaten!

Onze aanbod in het kort: - Huiswerkbegeleiding - Remedial Teaching - Training "Zelf Plannen" - Cito-training - Begeleiding Pabo-studenten

Lessons4you wordt geleid door Monique van Zoelen, leerkracht en remedial teacher. Haar kracht ligt in de manier van lesgeven en de benadering van de kinderen.

Bij remedial teaching wordt je als leerling onderzocht met behulp van een intakegesprek, observatie en/of toets. Op die manier krijgt Monique een duidelijk beeld waar jij als leerling een probleem mee hebt. Na de diagnose stelt Monique een behandelplan op met persoonlijke doelen gericht op jouw! Na de juiste begeleiding zul jij als leerling weer zelfstandig de lessen op school kunnen volgen en mee doen.

Bij bijles of huiswerkbegeleiding gaat het om specifieke vakkennis die voornamelijk herhaald wordt. Monique biedt hulp bij het maken van huiswerk, faalangsttrainingen, studievaardigheden en examentraining. Als leerling krijg je meer zelfvertrouwen en je zult ervaren dat je dus meer kunt dan je in eerste instantie dacht.

Op www.lessons4you.nl vind je allerlei informatie over welke hulp Lessons4you kan bieden, de tarieven, internetlinks naar informatie en sites waar je handige software kunt vinden en nog veel meer. Lessons4you kan je hierin ook verder helpen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lessons4you uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Kruisakkers 2-2 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0164-854970.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lessons4you zijn o.a. :

Nieuws van Lessons4you in Bergen Op Zoom

NIEUW bij Lessons4you training

NIEUW bij Lessons4you training "Zelf Plannen"

Moeite met het plannen van je huiswerk, met het leren van toetsen, met prioriteiten stellen en vergeet je je agenda te gebruiken, waardoor je afspraken vergeet en stel je teken steeds uit? Schrijf je dan in voor de training "Zelf Plannen" bij Lessons4you.

Gratis leerzame attentie bij Lessons4you na inschrijving

Gratis leerzame attentie bij Lessons4you na inschrijving

Uiteraard staan het welbevinden en de resultaten op de eerste plaats bij Lessons4you, maar de leerzame attentie na inschrijving zal hier zeker aan bijdragen.

Vergoeding voor remedial teaching?

Vergoeding voor remedial teaching?

Het is niet eenvoudig om vergoeding te krijgen voor remedial teaching.