Lonneke Messelink Coaching - Back2Me Academy in Etten-Leur

Ontdek hoe je weer kunt verbinden met jezelf.

Over Lonneke Messelink Coaching - Back2Me Academy

Lonneke Messelink Coaching - Back2Me Academy valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Hoe voel jij je als je weer helemaal in verbinding bent met jezelf? Het gevoel van geloven in jezelf, het jezelf gunnen om te ontvangen, vol vertrouwen, met een heerlijke rust en ontspanning in je hoofd en in je lijf. Wanneer heb je dat voor het laatst ervaren?

Terug naar jezelf gaan, daar draait het bij Back2Me Academy om. Hoe het voelt om NIET in verbinding te zijn met jezelf, daar weet ik, Lonneke Messelink, ook alles van. Mijn scheiding in 2013 bleek de aftrap om weer terug naar mezelf te gaan. Inmiddels zie ik het als het grootste cadeau dat ik had kunnen krijgen: een liefdevolle verbinding met mezelf en met mijn kinderen. Door mijn ervaringen voelde ik steeds sterker dat het mijn missie is om anderen te helpen ook weer te verbinden met zichzelf.

Wat betekent het eigenlijk om weer te verbinden met jezelf? Voor mij betekent het verbinding met je gevoel en intuïtie. Dat je leeft vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Je voelt rust, weet als vanzelf wat klopt voor jou en je voelt compassie en liefde voor jezelf en het leven. Maar het betekent voor mij ook dat je eerlijk bent over wat er niet fijn voelt, waar je niet blij mee bent, waar je voelt dat het niet lekker gaat. Zodra je daar open en eerlijk naar kunt kijken, zonder oordeel, krijgt het de ruimte om te kunnen veranderen.

Juist als je goed in verbinding staat met jezelf, durf je te voelen wat er te voelen valt, ook als dat minder fijne gevoelens zijn. Je ziet het als informatie, als uitnodiging om te onderzoeken wat het je wilt vertellen en wat je nodig hebt. Als je bereid bent dit te doen, zal de verbinding met jezelf alleen maar sterker worden. Als intuïtief coach zet ik niet alleen mijn eigen intuïtie in tijdens sessies, maar nodig ik jou ook uit om naar je eigen gevoel en intuïtie te gaan luisteren. Daarnaast zet ik graag EFT in, Emotional Freedom Techniques. Deze wetenschappelijk bewezen methode wordt ook wel tappen of kloppen genoemd en wordt wereldwijd door miljoenen mensen succesvol ingezet om meer innerlijke rust te ervaren. Het is eenvoudig te leren en je kunt het waar dan ook, wanneer dan ook zelf toepassen. Het brengt je zenuwstelsel weer in balans en helpt bij het loslaten van spanning, stress, zorgen en overweldigende gevoelens (bijvoorbeeld boosheid, verdriet, te veel te gelijker tijd etc.).

Daarnaast geef ik ook Access Bars® behandelingen, een energetische behandeling om je hoofd weer tot rust te brengen. Hierbij hoef je alleen maar te liggen en te ontvangen. Je mag zelfs in slaap vallen ;-).

Om op een professionele manier mijn werk te kunnen doen, heb ik verschillende opleidingen afgerond, waaronder: NLP practitioner (2016), De Nieuwe Coach opleiding (2018), Intuïtief coachen (2019, door de EMCC geaccrediteerde opleiding), Touch for Health I & II (2019), EFT practitioner en master (2020-2021) en Access Bars® practitioner (2021). Daarnaast volg ik regelmatig workshops en masterclasses om mezelf te blijven ontwikkelen en de verbinding met mezelf te blijven versterken.

Spreekt mijn werkwijze je aan? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, bij mij thuis in Etten-Leur of online. Ik begeleid je met liefde van je hoofd naar je hart, om vanuit de verbinding met jezelf, de verbinding met de ander te maken.

Aanbod bij Lonneke Messelink Coaching - Back2Me Academy:

- Intuïtieve coaching, terug naar jezelf met persoonlijke coaching. - Access Bars, voor meer rust, ontspanning en ruimte in je hoofd. - Tapping Meditaties o.b.v. EFT, om direct spanning los te laten en dichter bij jezelf te komen (gratis Tapping Meditaties zijn aan te vragen via de website).

Is je interesse gewekt? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lonneke Messelink Coaching - Back2Me Academy uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Beiaard 110 in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48506902.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lonneke Messelink Coaching - Back2Me Academy zijn o.a. :