LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde in Bergen Op Zoom

Ontspanning en gezondheid.

Over LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde

LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde valt onder de rubriek massage in Bergen op Zoom.

De drijvende kracht achter LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde is Joyce. Joyce heeft eerst de opleiding westerse fytotherapie gevolgd en afgerond. Kruiden en hun werking zijn de passie van Joyce.

Joyce vindt het erg leuk om zelf haar middeltjes te kunnen maken. Dit gaat om zalven en crèmes, tincturen, zeep, oliemaceraten, gezichtsmaskers en meer. Vanaf het najaar zijn daarin ook workshops te volgen.

Ook is er vanaf juni een Shop-in-Shop bij KWEEK Concept Store in Bergen op Zoom waar de kruidenthee van LunaNova te koop is. Daarnaast zijn er nog wieroken te koop (stokjes en korrelwierook (zelf samengesteld) en zijn er mineralen en gesteenten. Cadeaupakketjes zijn vanaf augustus te verkrijgen.

Joyce vindt het prachtig om mensen te kunnen helpen door ondersteuning te bieden met (complementaire) toepassing van fytotherapeutische middelen.

U kunt bij LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde terecht voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Westerse Fytotherapie: Tijdens de behandeling zal er gewerkt worden vanuit een holistische principe. Er zal eerst een anamneseformulier ingevuld worden. Daarnaast is een diagnose van een arts nodig (en eventuele medicatielijst). Naar aanleiding van de antwoorden op de vragen en een gesprek, kan LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde u een behandelplan aanbieden.

- Massages: Welness massage op maat, klassieke massage, hotstone massage, Lomi Lomi massage, Cupping behandeling, aromatherapie en de Indian head massage. Meer informatie over deze massages ziet u op de website terug.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde uit de rubriek massage uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Kastanjelaan 87 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22940604.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde zijn o.a. :

Nieuws van LunaNova Massage & Kruidengeneeskunde in Bergen Op Zoom

Einde openingsaanbieding

Einde openingsaanbieding

De openingsaanbieding loopt tot eind september. Boel nu nog een massage met 50% korting (€25,- voor een uur)

Openingsactie 50% korting

Openingsactie 50% korting

Omdat ik jullie graag kennis wil laten maken met wat ik doe; nu 50% korting voor nieuwe klanten