MO.care in Bergen Op Zoom

Samen zorgen we voor nieuwe inzichten en steun als dat even nodig is!

Over MO.care

MO.care valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Zit u niet lekker in uw vel of bent u de balans kwijt? Dan bent u bij Mo.Care helemaal aan het juiste adres! Met de hulp van het paard maak ik u bewust van uw gedrag en emoties. Paarden voelen uw gemoedstoestand haarfijn aan en confronteren u met uw eigen gedrag. Herkent u zich in het volgende?; * Gaan er steeds weer dezelfde dingen mis? * Loopt u vast in uw werk of privé? * Heeft u een psychiatrische aandoening? * Heeft u moeite met het maken van keuzes? * Vindt u het lastig grenzen te stellen? * Heeft u faalangst of weinig zelfvertrouwen?

Wanneer u zich in bovenstaande herkent kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak, samen gaan we kijken naar de best passende coachingsessie. Tevens ben ik gespecialiseerd in kindercoaching. Hiervoor gebruik ik een pony.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MO.care uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Oude Moerstraatsebaan 35 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31764712.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MO.care zijn o.a. :

Nieuws van MO.care in Bergen Op Zoom

Basiskeurmerk

Basiskeurmerk

MO.care paardencoaching heeft het basiskeurmerk verdiend!