Natasjas-Hair-Face in Bergen Op Zoom

Permanente Make-up, ooglid correctie ol en Hair styliste!

Over Natasjas-Hair-Face

Natasjas-Hair-Face valt onder de rubriek schoonheidssalon in Bergen op Zoom.

Wilt u niet meer elke ochtend in de weer zijn met een wenkbrauwpotlood of in de spiegel kijken en geconfronteerd worden met het overtollige huid in uw gezicht? Dan kan ik u helpen!

Semi permanente make-up is perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw semi permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit. Daarnaast scheelt het ook een hoop tijd in de ochtend!

Heeft u last van bijvoorbeeld overtollig huid in uw gezicht of hals? Ik snap dat dit hinderlijk is, bij mij in de salon kunt u dit vrijwel pijnloos laten verhelpen door middel van een plasma pen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie!

Diensten;

* Permanent make up

* Keratine behandeling

* Cps kleur techniek

* Uitgroei kleuren, knippen föhnen

* Wenkbrauwen epileren + verven

* Knippen/ drogen

* 2a3 personen knippen

* Consult plasmalift

* Olaplex behandeling

* Plasmalifting boven oogleden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natasjas-Hair-Face uit de rubriek schoonheidssalon uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Van Oldenbarneveldtstraat 21 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22331870.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Natasjas-Hair-Face zijn o.a. :