Praktijk Berry van Koppenhagen in Bergen Op Zoom

Praktijk Berry van Koppenhagen uit Bergen op zoom heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk Berry van Koppenhagen in Bergen Op Zoom

Praktijk Berry van Koppenhagen is een gezondheidscentrum uit Bergen op Zoom. Men is gevestigd aan de Opperland 16. Het telefoonnummer van Praktijk Berry van Koppenhagen in Bergen Op Zoom is 06-22741799.

Is Praktijk Berry van Koppenhagen in Bergen Op Zoom uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bergen op Zoomonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk Berry van Koppenhagen in Bergen Op Zoom valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Bergen op Zoom levert onder andere :

Mijn naam is is Berry van Koppenhagen en ik ben sinds 2004 eigenaar van de praktijk. In mijn praktijk werk ik hoofdzakelijk met natuurgeneeskundige behandelingen in de vorm van magnetisme, ook wel energetische therapie genoemd. De meeste mensen geven zelf aan dat de verlichting die ik kan bieden een helende werking heeft. Dat is de energetische behandeling die ik kan bieden. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

  • Manita Everaers Energetix SWS

    Energetix welzijn sieraden hebben een helende werking voor het lichaam.. Trefwoorden van Manita Everaers Energetix SWS : sieraden voor welzijn, sieraden met helende werking, webshop helende sieraden, webshop welzijn sieraden, helende sieraden voor kinderen, helende sieraden voor dames, helende sieraden voor heren, helende sieraden voor dieren, helende ring, helende armband, helende ketting, energetix welzijn sieraden, magneet sieraad, magneet sieraden, energetix producten.

    tel. 0164-683562, Jankenberg 37, 4661KS in Halsteren

    Meer over Manita Everaers Energetix SWS contact website