Praktijk BewustZijn in Bergen Op Zoom

Praktijk BewustZijn uit Bergen op Zoom heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk BewustZijn in Bergen Op Zoom

Praktijk BewustZijn is een natuurgeneeskunde uit Bergen op Zoom. Men is gevestigd aan de Herenweg 11. Het telefoonnummer van Praktijk BewustZijn in Bergen Op Zoom is 0164-750731.

Is Praktijk BewustZijn in Bergen Op Zoom uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bergen op Zoomonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk BewustZijn in Bergen Op Zoom valt onder de rubriek natuurgeneeskunde. Een natuurgeneeskunde uit Bergen op Zoom levert onder andere :

Heeft u klachten waar de reguliere artsen zelfs geen verklaring voor hebben? Dan is het wellicht een idee om te kijken naar acupunctuur of shiatsu. Deze natuurlijke manier van behandelen is zeer effectief voor de meest voorkomende ongemakken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander natuurgeneeskunde

  • Soul to Soul by Monique

    Kom los van oude gewoontes en bepaal je eigen toekomst!. Trefwoorden van Soul to Soul by Monique : mental coaching, leven veranderen, vastgelopen, dierentolk, medium, dierencommunicatie, praten met huisdier, praten met overleden huisdier, huisdier healing, huisdier reading, krachtdier boodschap, healing, reading, Ademhalingsprogramma, inzichtsessie, .

    tel. 06-22437328, Westlake 17, 4651 WC in Steenbergen

    Meer over Soul to Soul by Monique contact website