Praktijk Coaching Chrysalide in Halsteren

Welkom bij | Coaching Chrysalide

Over Praktijk Coaching Chrysalide

Praktijk Coaching Chrysalide valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Mevr. M. Planjer is het gezicht en de drijvende kracht achter Praktijk Coaching Chrysalide. Ik ben een gecertificeerd kindercoach/trainer Omgaan met Pesten.

Ik biedt als kindercoach hulp bij vragen over het gedrag, de ontwikkeling of de opvoeding van het kind.

Ben je op zoek naar een kindercoach? Omdat je kind veel boosheid, frustratie of woedeaanvallen heeft? Last heeft van faalangst en weinig zelfvertrouwen? Wellicht omdat hij of zij pestgedrag vertoond of juist gepest wordt? Moeite heeft met slapen, veel verdriet heeft of veel aan het piekeren is? Of omdat het moeite heeft met de scheiding van ouders of omdat het onlangs een dierbare heeft verloren? Zoek dan niet verder, je bent aan het juiste adres bij Praktijk Coaching Chrysalide.

Ik biedt als kindercoach graag de hulp, zodat het kind weer lekkerder in zijn of haar vel komt te zitten en waardoor het steviger in zijn of haar schoenen komt te staan.

Ik biedt daarnaast ook buitenschoolse groeps- en individuele training aan. Wel genoemd De Sta Sterk Training! Dit is om kinderen te leren omgaan met pesten en te werken aan hun weerbaarheid.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Coaching Chrysalide uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Jankenberg 29a in Halsteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42085276.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Coaching Chrysalide zijn o.a. :