Praktijk Pony Paradise in Halsteren

Paard & life coaching - Met en zonder paardenkracht

Over Praktijk Pony Paradise

Praktijk Pony Paradise valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Verlaat je comfortzone, Behaal jouw persoonlijke doelen & kom nu voor eens en altijd ECHT in actie!

Coaching met behulp van paardenkracht, is puur, eerlijk en een tikkeltje magisch.

paarden zijn oorspronkelijk kudde en vluchtdieren. Daarom maakt het ze zulke goede coachcollega's (co coaches). Wanneer jij in de paddock/wei stapt wordt jij één van de kudde. Ze voelen direct aan hoe jij je voelt. Ze scannen jouw spierspanning, ademhaling en hartslag. Een paard leest geen visite kaartjes en is niet onder de indruk van jouw looks. Een paard leeft vrijwel altijd in het hier en nu. De 4 belangrijkste elementen van een paard zijn dan ook: Veiligheid, comfort, voedsel en spel.

Wanneer we jouw thema gaan bespreken in het bijzijn van het paard, gebeurt er van alles met jouw gevoel, gedachten en emoties. Het paard gaat direct reageren. Hij laat dit zien door bepaalde gedragingen of signalen af te geven.

Ik als coach ben opgeleid om deze gedragingen en/of signalen te lezen. Ik stel toetsende en wellicht confronterende vragen om te kijken of dit ook klopt. Vaak kun je gedrag, gevoel of gedachten vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Je wordt bewuster van JEZELF, je eigen gevoel en je (belemmerende) gedachten. Je krijgt inzicht: Waarom de dingen nou niet lukken? Of dingen gaan zoals ze gaan? Vanuit daar begeleid ik: 'Jennifer' en mijn pony 'Rocco' jou. Om de beste versie van jezelf te worden!

Niet maar alleen maar denken, ideeën of plannen over wat je zou willen. Maar ook echt gaan doen. Je wordt bewust gemaakt van jezelf! Je komt in EINDELIJK in actie! Dat gun ik iedereen!

'Be your own rock'?

Rocky-coaching is voor jong en oud! Ervaring met paarden is niet noodzakelijk. Er wordt niet op de pony gereden o.i.d. Je blijft met beide voetjes op de grond.

Hopelijk zien we je snel! Liefs Jennifer en Rocco


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Pony Paradise uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Waterstraat 9 in Halsteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50978978.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Pony Paradise zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Pony Paradise in Halsteren

Pony Zomer Doe-dagen

Pony Zomer Doe-dagen

Zomervakantie 2022

Spelenderwijs alles over pony's en paarden leren?

Spelenderwijs alles over pony's en paarden leren?

Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes?

Hoefijzer versieren

Hoefijzer versieren

Ponyfeestje geven?

Pony Pret Middagen

Pony Pret Middagen

Kom jij (nog meer) Pony Pret maken?