Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden in Bergen Op Zoom

Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden uit Bergen op zoom heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden in Bergen Op Zoom

Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden is een gezondheidscentrum uit Bergen op Zoom. Men is gevestigd aan de Kruidhof 63. Het telefoonnummer van Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden in Bergen Op Zoom is 06-21878215.

Is Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden in Bergen Op Zoom uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bergen op Zoomonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck Chantal van der Meijden in Bergen Op Zoom valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Bergen op Zoom levert onder andere :

Oefentherapie Mensendieck is gericht op het verminderen en opheffen van klachten aan het bewegingsapparaat die samenhangen met een verkeerde houding en een ongunstige manier van bewegen. Iedereen ontwikkelt zijn eigen gewoonten. Bewegingen die zo vanzelfsprekend zijn geworden dat we er niet of nauwelijks over nadenken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

  • Manita Everaers Energetix SWS

    Energetix welzijn sieraden hebben een helende werking voor het lichaam.. Trefwoorden van Manita Everaers Energetix SWS : sieraden voor welzijn, sieraden met helende werking, webshop helende sieraden, webshop welzijn sieraden, helende sieraden voor kinderen, helende sieraden voor dames, helende sieraden voor heren, helende sieraden voor dieren, helende ring, helende armband, helende ketting, energetix welzijn sieraden, magneet sieraad, magneet sieraden, energetix producten.

    tel. 0164-683562, Jankenberg 37, 4661KS in Halsteren

    Meer over Manita Everaers Energetix SWS contact website