Praktijk With Heart & Joy in Lepelstraat

Praktijk With Heart & Joy: Uit je hoofd, naar je hart.

Over Praktijk With Heart & Joy

Praktijk With Heart & Joy valt onder de rubriek geneeskunde uit Bergen op Zoom.

De drijvende kracht achter Praktijk With Heart & Joy is Ilse Heijmans. Ilse werkt al 16 jaar met kinderen, jongeren en volwassenen. Ilse is begonnen als jongerenwerker en sociaal cultureel werker.

Later heeft zij als pedagogisch medewerker voor het VVE-project (vroeg voorschoolse educatie) gewerkt. Ilse gaf creatieve workshops aan kinderen en volwassenen en later maakte zij de overstap naar het onderwijs. Daar is zij nu nog 2 dagen werkzaam. Een overzicht van de opleidingen en cursussen die Ilse gevolgd heeft, kunt u op de website terug vinden.

Ilse heeft heeft twee keer een burn out gehad en zij is toen op zoek gegaan naar de oplossing. Zij is erachter gekomen (door middel van coaching met hypnose en NLP), dat zij vast zat in oude patronen. Ilse leerde hoe zij deze patronen kon doorbreken en opruimen.

De technieken die Ilse geholpen helpen zijn eenvoudig en ook goed bij kinderen toe te passen. Ilse wil met haar praktijk Praktijk With Heart & Joy graag haar ervaring delen met anderen.

U kunt bij Praktijk With Heart & Joy terecht voor diverse behandelingen. Uitgebreide informatie ziet u op de website staan.

De behandelingen:

- Hypnose behandeling.

- Behandeling stoppen met roken.

- Lijfkracht-herstel.

- Creatieve coaching.

- Cursus Artjournaling.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie? Heeft u een vraag aan Praktijk With Heart & Joy? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk With Heart & Joy uit de rubriek geneeskunde uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Vagevuur 47 in Lepelstraat. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24464977.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk With Heart & Joy zijn o.a. :