Schakel-kracht in Bergen Op Zoom

Schakel-Kracht. Zorgvuldig en bewust scheiden.

Over Schakel-kracht

Schakel-kracht valt onder de rubriek mediation uit Bergen op Zoom.

De drijvende krachten achter Schakel-Kracht zijn Henk Moerenhout, Yolande Ooms en Miriam Hopmans. Alle drie hebben ruime ervaring en staan graag voor u klaar om uw gehele gezin voor, tijdens en na de scheiding te ondersteunen.

Mediation zorgt ervoor dat er op een redelijke manier afspraken kunnen worden gemaakt. Henk Moerenhout staat u hierin graag bij. Henk is een professioneel mediator bij echtscheidingen. Tevens is Henk werkzaam als relatie mediator en coach.

Yolande Ooms is er voor uw kind. Als gecertificeerd KIES-coach kan Yolande uw kind begeleiden tijdens het echtscheidingsproces.In het belang van het kind is het belangrijk dat ook deze zijn of haar verhaal kan doen.

Na een scheiding kan het lastig zijn om het 'gewone' leven weer op te pakken. Miriam kan u hier in begeleiden en coachen.

Bij Schakel-Kracht hebben ze een ruime keuze aan diensten. Zo kunt u kiezen voor een all in pakket of voor bijvoorbeeld een informatiegesprek, coaching voor de ouder en het kind of één op één coaching.

Voor meer informatie over de aangeboden diensten en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Schakel-Kracht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schakel-kracht uit de rubriek mediation uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Zandstraat 59 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15060045.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Schakel-kracht zijn o.a. :