Soulgardens in Bergen Op Zoom

Innerlijk Tuinieren | voor persoonlijke en spirituele groei

Over Soulgardens

Soulgardens valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Mevr. Monique Vriens is het gezicht en de drijvende kracht achter Soulgardens. Als Spiritueel Vrouwencoach heb ik 56 jaar levenservaring en met een open hart, een luisterend oor, een scherpe geest en met een rijke spirituele achtergrond zicht gekregen op mijn eigen sluiers.

Ben je als vrouw op zoek naar een Soulgardenist? Omdat je naar meer energie meer welzijn verlangt? Of naar verbondenheid en saamhorigheid verlangt? Wellicht verlang je naar heelheid of authenticiteit? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Soulgardens.

Voor vrouwen van alle leeftijden, afkomsten en religies. In welke levensfase je ook zit, ik help je thuiskomen bij jezelf.

Het aanbod bij Soulgardens:

- Herijken, met compassie en mildheid gaan we naar de kern. Inzichten zodat je stappen, naar zeggenschap over jezelf en je eigen leven, kunt gaan zetten.

- Sence of Belonging, unieke combinatie van intuïtieve coaching, holistisch werk en praktische spiritualiteit.

- A walk in the family brings the soul back home, een krachtig visueel concept (geen opstelling) waar je herhalende patronen in je leven, in je relatie, je werk, je gezin of je familie, waar je tegenaan loopt, kunt onderzoeken.

- Huis van Caban, huiskamersessies waar familie een ziel en trauma een gezicht krijgen. Hier ontvang ik families maar ook families samen met hulpverleners. Hier is ruimte is voor diversiteit, de krachten, wijsheden en vaardigheden in families en hulpverleners.

- It's all inside of us - Zandspel, woordeloze momenten of gevoelens krijgen vorm. Zandspel met haar figuren spreekt op oeroude wijze een diepere laag aan en maakt deze tastbaar en zichtbaar. Zo kunnen onbewuste processen vorm krijgen en ontwikkelen op een speelse manier, die ruimte biedt aan het innerlijke kind.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Soulgardens uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Wouwsestraatweg 46 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13117039.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Soulgardens zijn o.a. :

Nieuws van Soulgardens in Bergen Op Zoom

Meergeneratie Familiesysteem & Meergeneratie Familietrauma

Meergeneratie Familiesysteem & Meergeneratie Familietrauma

We dragen dingen uit het (ver)verleden bij ons. Laatste onderzoeken bevestigen dat traumatische ervaringen worden doorgegeven aan toekomstige generaties.