't Opstapje in Zundert

Psychosociale therapie en coaching

Over 't Opstapje

't Opstapje valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Tamar van Eenenaam is het gezicht en de drijvende kracht achter 't Opstapje. Omdat ik mijn jeugd al het een en ander heb meegemaakt, wist ik al op tijd dat ik met mensen wilde werken.

In 2002 begon ik met werken met mensen met een beperking, regelmatig ook in combinatie met andere problematiek. Doordat ik erachter kwam hoe goed de ondersteuning van dieren werkte en hoeveel sneller dit gaat dan eindeloze gesprekken voeren, ben ik een opleiding equine assisted coach level 1 gaan volgen bij de Keulseweg.

Ben je op zoek naar een coach of een therapeut? Omdat je je onzeker voelt, je jezelf voorbij loopt, je last hebt van faalangst, onzeker zijn of helemaal niet jezelf kunt zijn? Of omdat je vaak wakker ligt van al het piekeren? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij 't Opstapje.

De coachmethode kan zeer breed ingezet worden in individuele coaching van volwassenen en kinderen, teamcoaching, maar ook bij clienten met een beperking, stoornis of verstandelijke handicap.

De therapieën die 't Opstapje aanbiedt:

- EMDR

- HYPNO therapie

- M-BRAINING

- SOULKEY

- OPSTELLINGEN

- MOTIVERENDE GESPREKSVOERING

- NLP

Ontdek wat coaching met behulp van paarden voor jou kan betekenen!

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

't Opstapje uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Hulsdonkstraat 19 in Zundert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51965792.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 't Opstapje zijn o.a. :