The Innerworld Zorg & Begeleiding in Kruisland (Gemeente Steenbergen)

The Innerworld Zorg & Begeleiding uit Kruisland (gemeente Steenbergen) heeft geen profiel.

Wat doet The Innerworld Zorg & Begeleiding in Kruisland (Gemeente Steenbergen)

The Innerworld Zorg & Begeleiding is een zorg en welzijn uit Bergen op Zoom. Men is gevestigd aan de St Jorisstraat 15. Het telefoonnummer van The Innerworld Zorg & Begeleiding in Kruisland (Gemeente Steenbergen) is 06-44126558.

Is The Innerworld Zorg & Begeleiding in Kruisland (Gemeente Steenbergen) uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bergen op Zoomonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

The Innerworld Zorg & Begeleiding in Kruisland (Gemeente Steenbergen) valt onder de rubriek zorg en welzijn. Een zorg en welzijn uit Bergen op Zoom levert onder andere :

Komt u er zelf niet meer uit en denkt u dat u begeleiding nodig heeft? Dan bent u bij The Innerworld Zorg & Begeleiding helemaal aan het juiste adres. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Mary de Reus zondag 28 april 2019

4,5 sterren

“Sinds 6 jaar ken ik Jacqueline Taalman. Ze begeleide me toen ik uit GGZWNB kwam. Eerst in Bergen op Zoom en na 1 jaar in Spijkenisse. Ze heeft me geleerd om zelfstandig te worden. Ze heeft me altijd bijgestaan bij mijn lichamelijke klachten. Ze was er als ik in het ziekenhuis was. Als ik het even moeilijk had kon ik haar altijd bereiken. Ze leerde me dat ik niet overal JA op moest zeggen. Ik mocht mijn eigen mening hebben, ook al kwam dat niet altijd leuk over. Ik zou haar iedereen aanraden voor als je hulp nodig heb”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.