The Innerworld Zorg & Begeleiding in Kruisland (Gemeente Steenbergen)

The Innerworld Zorg & Begeleiding: Samen de handen ineen slaan

Over The Innerworld Zorg & Begeleiding

The Innerworld Zorg & Begeleiding valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Bergen op Zoom.

Komt u er zelf niet meer uit en denkt u dat u begeleiding nodig heeft? Dan bent u bij The Innerworld Zorg & Begeleiding helemaal aan het juiste adres.

Wij zijn een bedrijf dat begeleiding aan zorg biedt aan mensen die dat nodig hebben. In deze begeleiding stem ik mezelf af op wat er nodig is. Ik ga erg actief aan de slag met mensen met datgene wat bij hen past. We bekijken waar de knelpunten zitten.

Ook kunnen we samen naar een beurs gaan dat jou interesseert, misschien vind je het wel moeilijk om daar alleen naar toe te gaan of wil je graag werken aan manieren om jouw sociale netwerken op te bouwen.

Wilt u graag meer informatie over wat ik u te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Innerworld Zorg & Begeleiding uit de rubriek zorg en welzijn uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de St Jorisstraat 15 in Kruisland (gemeente Steenbergen). Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44126558.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij The Innerworld Zorg & Begeleiding zijn o.a. :