Ze-Bra-Plan in Halsteren

Ze-Bra-Plan: Uw onafhankelijke bouwkostenadviseur

Over Ze-Bra-Plan

Ze-Bra-Plan valt onder de rubriek adviesbureau uit Bergen op Zoom.

Voor het compleet verzorgen van uw elementen-, inschrijf-, c.q. directiebegrotingen kunt u al sinds 1985 terecht bij Ze-Bra-Plan Bouwkostenadvies- & Bestekkenburo. Wij regelen alles voor u en kunnen u veel verschillende diensten aanbieden! O.a. ook STABU/projectbestekken, STABU/licentiehouder sinds 1986 en lid van de BNB.

Ook kunnen wij u helpen met de hoeveelheidsstaten en eventueel ook met de bijbehorende offertes. Voor onderaannemers en toeleveranciers worden complete hoeveelheidsstaten per bouwdeel en/of ruimte vervaardigd.

Ook werken wij samen met één van onze opdrachtgevers. Dit is een bouwkundig advies- en ingenieursbureau. Hierdoor kunnen wij veel verschillende activiteiten voor u laten verrichten. Hierbij nemen wij de bouwkostenadviezen en projectbestekken voor eigen rekening! Kijk hiervoor voor meer informatie op de website!

Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u alles wat wij u aan kunnen bieden zien op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd contact met ons worden opgenomen. Wij zullen u netjes te woord staan!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ze-Bra-Plan uit de rubriek adviesbureau uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Jankenberg 37 in Halsteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0164-687121.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Ze-Bra-Plan zijn o.a. :