The Innerworld Zorg & Begeleiding: Samen de handen ineen slaan

Komt u er zelf niet meer uit en denkt u dat u begeleiding nodig heeft? Dan bent u bij The Innerworld Zorg & Begeleiding helemaal aan het juiste adres.

Jacqueline Taalman van The Innerworld organiseert op de derde dinsdag van de maand een inloop-middag voor mensen met Autisme. Ook mensen, die niet gediagnosticeerd zijn met autisme, maar zich daarin wel herkennen zijn welkom. Of als je kinderen hebt met autisme en vol vragen zit,ook dan ben je welkom.

Voor mensen met autisme kan het lastig zijn een sociaal netwerk op te bouwen, onze bijeenkomsten bieden daarvoor de mogelijkheid. Ook kan er onderling informatie uitgewisseld worden over diverse onderwerpen, die lastig zijn, b.v. angsten, zelfvertrouwen enz. Bij voldoende belangstelling kunnen we op termijn b.v. thema- middagen of -avonden organiseren. Alles is mogelijk en wij komen graag met u in gesprek.

Over The Innerworld Zorg & Begeleiding

Dit bericht is geschreven door The Innerworld Zorg & Begeleiding. Het bedrijf valt onder zorg en welzijn uit Bergen op Zoom. Trefwoorden van The Innerworld Zorg & Begeleiding uit Kruisland (gemeente Steenbergen) : begeleiding, zorg, autisme zorg, sociale contacten verbeteren, verzorging, verpleging, coaching, zorg en welzijn,.

Lees meer over The Innerworld Zorg & Begeleiding.