KRACHTIG door KARLA in Halsteren

Je huis is vaak een afspiegeling van je lichaam. Je krijgt het allemaal niet op orde. HOE DAN?

Over KRACHTIG door KARLA

KRACHTIG door KARLA valt onder de rubriek coaching in Bergen op Zoom.

Karla la Gasse is het gezicht en de drijvende kracht achter Krachtig door Karla.

Ik ben OERsterk Coach; OER staat voor de 3 pijlers van OERsterk namelijk Ontspanning, gezond Eten en Regelmatig bewegen. En het "modewoord" MINDSET hoort er onlosmakelijk bij. Hoe kijk jij naar jouw probleem?

Daarnaast ben ik ook Professional organizer. Opruim- en huishoudcoach, maar geen Marie Kondo. Er blijkt duidelijk een verband te bestaan tussen je huis en je lichaam en door aan het ene probleem te werken, lossen eventueel andere problemen zich ook op. Vaak is het een kwestie van bewustwording. Het al oude RUST, REINHEID en REGELMAAT blijft van toepassing, maar dit alles met een moderne touch. Door inzicht, kom je tot bewustwording, waardoor je het overzicht krijgt. Over je gezondheid en/of over je huis. Dit alles op een toegankelijke manier en met humor.

Your home is your castle en Your body is your temple!

Ben je op zoek naar een coach die deze unieke combinatie in zich heeft? Stop met zoeken. Je bent aan het juiste adres bij mij Karla la Gasse, Krachtig door Karla.

De angel halen we uit jouw probleem en met kleine overzichtelijke stappen krijg jij zelf weer grip op je leven. Stap voor stap begeleid ik je, ik geef je handvatten, maar uiteindelijk doe je het meeste toch zelf. Jij neemt zelf weer de REGIE in handen. Hoe mooi is dat? Iedereen blij, inclusief jij!

Ben je nieuwsgierig? Neem dan de stap en ga ervoor. Na een telefonische kennismaking, maken we verdere afspraken voor een intakegesprek (aan de keukentafel of in mijn praktijkruimte) Stuur een email naar karla@krachtigdoorkarla.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KRACHTIG door KARLA uit de rubriek coaching uit Bergen op Zoom is gevestigd aan de Kapitein Frensstraat 11 in Halsteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21502776.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KRACHTIG door KARLA zijn o.a. :